Nou Golf GTI TCR: El més ràpid de la gamma amb 290 CV

El disseny, la potència i el rendiment del Golf GTI TCR Concept s'adhereixen a la doctrina del cotxe esportiu pur. La potència del seu motor turbo alimentat de 370 Nm es transmet a les rodes davanteres a partir d'1.600 rpm de sèrie, mitjançant una transmissió de doble embragatge (DSG) de 7 velocitats i el bloqueig de diferencial. La velocitat punta de la versió de sèrie serà de 250 km/h, però pot incrementar-se fins els 264 km/h traient el limitador de velocitat electrònic, el què converteix a aquest Golf en el GTI més ràpid de la gamma actual.

Nombroses característiques reforcen el caràcter particularment esportiu del nou Volkswagen. La futura versió de sèrie sortirà de la planta de Wolfsburg amb llandes forjades de 18 polzades "Belvedere"; opcionalment, també podrà equipar-se amb llandes d'aliatge de 19 polzades. Després de les grans llandes, hi ha un sistema de frenat d'alt rendiment, amb discos de fre perforats, que permet frenar el model de sèrie amb la mateixa facilitat que el model TCR de competició. El Golf GTI topall de gamma també ve equipat amb dos radiadors extra que garanteixen una refrigeració adequada pel motor d'alt rendiment.

Si així ho desitgen, els conductors més entusiastes poden demanar un paquet que apropa encara més el rendiment del model al nivell de la versió de competició: a més de retirar el limitador de velocitat Vmax i de les noves llandes de 19 polzades, inclou un xassís esportiu més dinàmic encara, així com Suspensió Adaptativa (DCC). Permet adaptar la configuració dels amortidors ajustables elèctricament prement un botó.

El prototip del Golf GTI TCR demostra que la futura versió de sèrie també reflectirà el seu excel·lent posicionament quant a disseny exterior: en la part frontal, el para-xocs frontal de nou disseny, amb un divisor de contorns precís, identifica la versió TCR del GTI. També és nou el panell de nou disseny fixat al costat, que s'estén fins a la part posterior. Aquí, s'uneix amb un difusor i amb els tubs del sistema de fuita. En els contorns del cotxe, les lletres "TCR" sobre llindars de les portes criden l'atenció i poden personalitzar-se amb la decoració addicional que aporta el típic disseny GTI en forma de bresca d'abella. El Golf té un efecte especialment atractiu quan s'obren les portes davanteres: el logo TCR es projecta sobre l'asfalt. Els embellidors dels llindars de les portes, d'acer inoxidable, es personalitzen mitjançant un element il·luminat vermell.

A l'interior, els seients esportius d'alta gamma estan equipats amb fundes de microfibra/tèxtils, especialment fabricades pel model. Les insercions de les portes i el revestiment de la palanca de canvis també són de microfibra. Els seients de les seccions centrals són de color "Vermell Flash", el què aporta elements de contrast i fa les vegades de pont amb les costures vermelles del volant esportiu. Això ve, com ocorre en els cotxes de carreres, amb una tira decorativa vermella a la marca de les 12 hores.

Volver al listado